Regionalna udruga kozara i ovčara | službene web stranice

Home – version 2

[cta color=”default” orient=”hor” title=”REGIONALNA UDRUGA KOZARA I OVČARA sa sjedištem u Vulariji, Matije Gupca 27″ subtitle=”” btn_txt=”OIB UDRUGE: 92846348860″ btn_url=”#” btn_class=”tertiary”]

[title style=”bordered”] Najnovije vijesti [/title]

[recent_posts num=”3″ words_num=”30″]

[title style=”bordered”] Udruga RUKA [/title]

[row]

[col-md-6]

[testimonial color=”primary” name=”Puni naziv” info=”udruge”]

Puni naziv Udruge je Regionalna udruga kozara i ovčara

Naziv udruge na stranom jeziku je REGIONALER VEREIN DER ZIGEN UND SCHAFZUECHTER Skraćeni naziv Udruge je „RUKA”

Sjedište Udruge je Nikole Tesle 4 40329 Kotoriba Odluku o promjeni adrese sjedišta donosi skupština Udruga djeluje na području Međimurske županije.

[testimonial color=”primary” name=”Neprofitna” info=”udruga”]

Regionalna udruga kozara i ovčara “RUKA” je neprofitna pravna osoba,koja pravu osobnost stječe danom upisa u Registar udruga Republike Hrvatske.

[/col-md-6]

[col-md-6]

[testimonial color=”primary” name=”Pečat” info=”udruge”]

Udruga ima pečat.Pečat Udruge je četvrtastog oblika, promjera 30 mm i sadrži puni naziv Udruge iz članka 2. ovog Statuta. U sredini pečata je znak udruge stilizirani lik koze i ovce te skraćeni i puni naziv Udruge.Pečat čuva i ovlašten je koristiti predsjednik Udruge i drugi članovi Udruge koje on ovlasti.

[/testimonial]

[testimonial color=”primary” name=”Ciljevi” info=”djelatnosti udruge”] Udruga je samostalna, nestranačka interesna skupina dobrovoljno udruženih uzgajivača,te stručnjaka s područja uzgoja ,selekcije i zaštite zdravlja domaćih životinja,čiji je osnovni zajednički cilj promicanje i genetsko unapređivanje domaćih životinja provođenjem uzgojnog programa te zadovoljavanje zajedničkih interesa članova Udruge [/testimonial]

[/col-md-6]

[/row]